De tijd voor Netflix

Een jaar geleden had ik nog geen Netflix. Ik keek toen via vage internetsites met heel veel punten ertussen. Aan de zijkant krijg je dan ook altijd veel reclame te zien zoals bv gokkastnederland.com. Het werkt wel, ik heb er zelfs eens een keer een kijkje genomen. Ik keek heel veel Grey’s Anatomy via die site, maar dat werkte lang niet zo gemakkelijk als tegenwoordig. Het laden duurde lang, vaak was er geen ondertiteling en als je pech had bleef de serie hangen vijf minuten voor de cliffhanger.

Mijn laptop is zelf een keer volledig vastgelopen toen ik weer eens op zo’n site aan het kijken was. Mijn beeldscherm werd zwart en ik kreeg een waarschuwing van de politie te zien.
Daarnaast ging mijn webcam aan en zag ik opeens mezelf. Dat was een eng idee, kan iemand me nu zien?? Snel heb ik mijn laptop uitgezet en na een half uur durfde ik hem pas opnieuw op te starten. Gelukkig deed mijn laptop weer normaal. Je begrijpt wel dat dit een van de laatste keren was dat ik die website heb gebruikt…

Daarna ging ik over op dvd’s kopen. Hele rijen vol originele series staan er nog op mijn kast. Ik heb ze wel eens proberen te verkopen, maar denk je dat iemand daar nog geld voor betaald? Als je dit nu leest en je wil ze hebben… kom maar door! Toch is het wel nostalgisch al die dvd’s met originele series. Wanneer mijn vriendinnen over de vloer komen, zet ik een grote pot thee en haal ik een reep chocola in huis. Lekker meidenavondje… Er zijn van die vrouwenseries die je dan ook wel 500 keer kan bekijken.