Destructief of gewoon gezellig

Is series of films kijken dan eigenlijk destructief? Nou, ik denk op de manier hoe mijn vriendin en ik dat doen misschien wel…

Al verdenk ik half Nederland ervan ook verslaafd te zijn. Er is altijd wel iemand die nog een serie heeft gezien, die ik niet heb gezien! Gelukkig bestaat er zoiets als social media, anders zou ik nooit social meer zijn. Ik zie vrij weinig mensen en soms ben ik op een feestje en wil ik gewoon naar huis om de volgende aflevering van homeland te zien.. Ja mensen, dat is erg he… Ik begon mijn blog ook niet voor niets met het feit dat ik serieverslaafd ben. Maar als je  mijn geschiedenis leest zoals ik hem in mijn blog beschreven heb, dan snap je het misschien ook wel. Het wordt me zo ontzettend makkelijk gemaakt. Ik hoef niet meer te downloaden van vage websites, uren te besteden aan het branden van lege dvd’tjes of via urls streamen. Nee met een druk op mijn tablet, Iphone of laptop zit ik in mijn favoriete omgeving. Ik zeg het nog maar een keer, het is zo makkelijk, makkelijk, makkelijk. Mijn hemel…  Kom ik dan uiteindelijk inderdaad tot de conclusie dat series kijken destructief is? Ja, bij dezen. Ik wil het eigenlijk niet toegeven, maar series kijken (in mijn vorm) is destructief. Moet ik hulp zoeken…? Ach, ik hoop dat het een fase is. Net zoals ik vroeger een tijdje verslaafd was aan het spelen van the Sims.. (al is dat weer een ander verhaal). Daarnaast ben ik niet de enige Nederlander met dit probleem en het levert me wat op. Ik ben namelijk wel DE serie-expert voor mijn vrienden en familie. En geloof me, dat is een rol die iedereen wel wil hebben ;-). Ook had ik een probleem met het verhandelen van valuta’s online.